Over ons

VMC Trends in verkeer is een dienstverlening van Aquila Groep B.V., een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van verkeers- en mobiliteitsbeleid en wegontwerp. Kernactiviteiten zijn beleidsontwikkeling en -implementatie, visie- en strategieontwikkeling en procesondersteuning.
Onze drijfveer
Juist in deze economisch zware tijden moet u de juiste keuzen maken. Maar waar moet u uw keuzen op baseren? VMC Trends in verkeer helpt u inzicht te verschaffen in die trends die relevant zijn voor het toekomstgerichter opzetten van uw visie en strategie en voor het functioneler maken van uw verkeersbeleid.

Onze passie
Wij staan voor een zinvolle, bruikbare en toekomstgerichte inrichting van verkeersbeleid. En dat willen wij graag in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers bereiken. Wij analyseren uw situatie en bedenken en vertellen met u de verhalen om duidelijk te maken wat uw visie is, wat uw strategie is en waar u naar toe wilt.

Onze kernwaarden

Betekenisgevend
Wij geven met ons werk graag meerwaarde aan uw organisatie, situatie en positie. Het is voor ons een grote voldoening als wij u iets bieden waar u iets aan heeft.

Professioneel
Onze kennis en ervaring staan voor een groot inzicht in het werkveld en de onderwerpen die daarin spelen. Regelmatig verrijken wij onze kennis met nieuwe inzichten, methoden en tools. Ons arsenaal aan projecten met diverse opdrachtgevers staat borg voor het leveren van kwaliteit en werken op een professionele manier.

Betrokken
Wij voelen ons betrokken bij de situatie van onze opdrachtgevers. Daarom dat wij altijd eerst goed op de hoogte willen zijn van wat er speelt binnen een organisatie. Ook de positie van onze contactpersoon is daarbij relevant.

To the point
Graag vertellen wij u op een directe en bondige manier hoe wij tegen zaken aan kijken, hoe wij problemen duiden en welke oplossingsrichtingen wij aanbevelen. Onze samenwerking met opdrachtgevers kenmerkt zich door gezamenlijk te streven naar snelle en er toe doende resultaten.

Wat kunt u van ons verwachten?

* Inzicht in relevante zaken
* Korte, bondige verhalen en rapportages
* Toegesneden op uw organisatie

Onze trendwatcher en strategisch adviseur

Max van Kelegom, trendwatcher en strategisch adviseur

Max van Kelegom, trendwatcher en strategisch adviseur


Wilt u meer informatie?
U kunt onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderwerp

Uw bericht

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

 

Onze contactgegevens:    
Max van Kelegom
Trendwatcher
KvK: 30 11 73 22
Reigerskamp 185
3607 HK MAARSSEN
IBAN: NL29 INGB 0680 9089 43
Telefoon: 0346 553 683
E-mail: info@trendsinverkeer.nl
BTW-nr: 8104.19.488.B01